Huisbeoordelingen door onze huurders (2013-08-07)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.De volgende beoordelingen mochten wij onlangs ontvangen.

  • De familie "Wenst anoniem" kwam tot een eindoordeel van een 9. Dit zeiden ze: we zijn tevreden over de netheid van het huis, het comfort vonden we prima, de geboden faciliteiten ook. De privacy was optimaal: een oase van rust. De tuin was top: zoveel ruimte!
  • De familie Verhack gaf een eindcijfer van een 8. Hun bevindigen: bedankt voor de vlotte afhandeling. Het was een fijn verblijf in uw chalet ondanks het mindere weer. Centrale ligging met prachtig zicht, voldoende comfort aanwezig, een aanrader! De kindvriendelijkheid van waardeerden ze met een 8.
  • De familie van Heerdt gaf een eindoordeel van 8. Hun opmerking luidde: een tevreden huurder…!
  • De familie Notermanns gaf een eindcijfer van een 9. Ze vertelden er het volgende over: het huisje is erg knus, de omgeving prachtig. Dicht in de buurt mooie zwerftochten maar ook bijzondere natuurbelevenissen: beverdammen en een dode wilde kat. We voelden ons er erg thuis en zullen het huisje zeker aanbevelen bij onze vrienden. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 8.

Eerder ontvangen beoordelingen vindt u op de pagina Beoordelingen. Wij publiceren regelmatig ontvangen beoordelingen van ons vakantiehuis op www.magoster.nl. Ook de uwe?