Huisbeoordelingen door onze huurders (20-10-2013)

 Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.N.a.v. onze vraag over (on)tevredenheid over het gehuurde vakantiehuis stuurden huurders ons weer enkele evaluaties.

  • De familie Lenderink: eindcijfer een 8. Dit hebben ze erover gezegd: Wij hebben werkelijk een fantastisch verblijf gehad, wat een schitterende plek, wat een fantastisch uitzicht!! Grote tuin, met veel privacy, enorme rust en uitstekend uitgangspunt om de omgeving te verkennen.
  • De familie Oelen: eindcijfer een 8. Hun bevindigen: Een fantastisch karaktervol huis op een waanzinnige plek met een gigantisch uitzicht én in een mooie omgeving wat wil je nog meer. Wij hebben intens genoten van alles wat in en rond het huis geboden werd en met het weer wat wij hadden kon het niet stuk. Op kindvriendelijkheid scoorde een 9.
  • De familie Verhack: zij gaf een eindcijfer van een 8. Hun bevindigen: Bedankt voor de vlotte afhandeling. Het was een fijn verblijf in uw chalet ondanks het mindere weer. Centrale ligging met prachtig zicht, voldoende comfort aanwezig, een aanrader! De kindvriendelijkheid van waardeerden ze met een 8.
Meer eerder gepubliceerde beoordelingen vindt u hier.