Een goed doel steunen zonder dat u het iets kost? Dat kan!


 
De ouders van een van onze schoondochters onderhouden met eigen geld, donaties en giften een weeshuis in Indonesië. Als bestuursvorm is daartoe de stichting Wees een Kind opgericht. De bedoeling is geleidelijk naar meer weeshuizen uit te breiden. Familieleden in Nederland en Indonesië helpen daarbij alsmede een aantal vrijwilligers.

Het weeshuis ligt in een rustige woonwijk van Malang. Malang is een stad gelegen in de provincie Oost-Java ongeveer negentig kilometer ten zuiden van Soerabaja op het eiland Java. Er wonen ongeveer een miljoen mensen. Rondom het weeshuis kan er door de kinderen buiten worden gespeeld en tegenover het weeshuis is een zwembad waar ze zwemles kunnen krijgen. Het is een kinderrijke buurt met kinderen in elke leeftijd zodat zij ook bevriend kunnen raken met andere kinderen uit de buurt.

De inrichting van het weeshuis is echter nog niet compleet. Er zijn kamers die nog niet (volledig) met stapelbedden en kasten zijn ingericht. Als uiteindelijk ook deze kamers zijn gemeubileerd kunnen weer andere kinderen geholpen worden.

Wij willen hen graag daarbij helpen. Wie hier een bedrag aan deze stichting doneert krijgt dit van ons retour in de vorm van een korting op de huur. De korting is gelijk aan het bedrag van de donatie met een maximum van 50 (bij een week) resp. 30 euro (lang weekend of midweek). Geef in de boeking aan dat u gedoneerd heeft (tip: dit is als gift mogelijk aftrekbaar voor de inkomstenbelasting). Plaats in de bankoverschrijving de aanduiding 'actie Magoster' zodat uw donatie ook herkenbaar is. Wij hopen dat velen hier aan mee willen doen!

Let op, deze actie geldt voor aankomsten in de periode 1 januari tot 15 april 2014.

  Geniet van ons vakantiehuis in Magoster en help een kind...!