Huisbeoordelingen door onze huurders (2014-11-17)

 Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.Op ons bericht of het verblijf was bevallen of dat er klachten waren stuurden veel huurders ons weer hun bevindingen.

  • De familie Wijnen: eindcijfer een 9. Hun opmerking luidde: Wat een heerlijk knus huis. Sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. 's Ochtends wakker worden en gelijk genieten van het uitzicht en de koeien. Het huis is een goede uitvalsbasis voor leuke uitstapjes en wandelingen. De vele tijdschriften, spelletjes en video's vielen in de smaak. We komen graag weer eens terug! Op kindvriendelijkheid scoorde een 9.
  • De familie van Montfoort: zij gaf een eindcijfer van een 7. Ze vertelden er het volgende over: We hebben zeker genoten van uw chalet in Magoster. Echter voor mijn ouders waren de beide trappen toch erg lastig. Verder zeer genoten van het prachtige uitzicht, de rust en stilte en de mooie omgeving.
  • De familie Tijm: hun overall-oordeel was een 9. Dit hebben deze huurders erover gezegd: Wij hebben genoten van jullie huisje en de omgeving. Het weer was grotendeels geweldig, dus we konden volop wandelen en van de stilte en de natuur genieten. Jaloers op de sterrenhemel die wij zo niet kennen. Echt prachtig!
  • De familie de Jongh: zij kwam tot een eindoordeel van een 8. Zij gaven de volgende toevoeging: We vonden het weer heerlijk, ondanks het slechte weer. Qua kindvriendelijkheid: de speeltoestellen en de tuin zijn fantastisch en ook het speelgoed in het huisje viel in de smaak. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 8.
  • De familie Stormzij verrasten ons met een 10. Dit zeiden ze: In een woord GEWELDIG. Wij gaan al 40 jaar naar de Ardennen, vroeger met de tent op de Benelux camping, later een stacaravan of huisje. Deze keer uw chalet. Wij waren het er allemaal over eens dat dit de mooiste plek en het schoonste huisje was van allemaal. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 9.
  • De familie Waterschoot: zij kwam tot een eindoordeel van een 8. Hun bevindigen: (Alleen cijferbeoordelingen ontvangen) Op kindvriendelijkheid scoorde een 9.
  • De familie Vleghels: zij kwam tot een eindoordeel van een 9. Dit hebben ze erover gezegd: Fantastische plek en alles aanwezig. Het uitzicht en de woning zijn in werkelijkheid beter dan op de foto. Wij zijn razend over de woning en hebben het aan iedereen al laten zien en ook aanbevolen. Wij komen zeker terug. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 9.
  • De familie Fransen: eindcijfer een 8. Hun opmerking luidde: Op de 2e slaapkamer (met de twee 1-persoons-bedden) missen we een bedlampje om nog even wat te lezen. Verder hebben we weer genoten. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 8.
  • De familie Witteman: eindcijfer een 8. Dit hebben deze huurders erover gezegd: We hebben genoten van de reeën die we twee middagen/avonden hebben gezien, een keer uit het bos komend bij de eik en een keer voor op het weiland. Ook elke dag de buizerd op zijn paaltje mogen aanschouwen.
Alle hier geplaatste beoordelingen vindt u ook hier.