Gratis extra zaterdag Kerstweek 2015

Omdat 2e Kerstdag 2015 op een zaterdag valt is de voorkeursweek Kerst 2015 van zondag tot zondag. Aan huurders van deze Kerstweek bieden wij zaterdag 19 december gratis als extra vakantiedag. Aankomst voor de week met de jaarwisseling is bijgevolg ook op zondag.
 
De huurder van de Kerstweek vindt (gratis) een forse mand met brandhout en aanmaakhout. Voeg daarbij dat wij geen administratiekosten rekenen en de Kerstweek in dit chalet wordt toch wel heel aantrekkelijk.
 
U boekt ons vakantiehuis via de beschikbaarheidskalender. In de boeking zijn dan de aankomst- en vertrekdatum vooringevuld. Wilt u gebruik maken van die extra zaterdag? Pas dan op het boekingsformulier de aankomstdatum aan of vermeld dit in het opmerkingenveld. Maar u kunt ook boeken via deze link. Na verzending ontvangt u een bevestiging in uw inbox. Wij streven naar een reactie binnen 24 uur.