Huisbeoordelingen door onze huurders (2016-01-08)

 Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.De volgende recensies mochten wij ontvangen.

  • De familie de Ruyter: zij kwam tot een eindoordeel van een 8. Zij gaven de volgende toevoeging: In de kamer met twee aparte bedden een lampje tussen de twee bedden? Dat is een tip en doet geen afbraak aan uw mooie chalet. Verre van maar omdat u vroeg om onze mening te geven. In ieder geval was het een hele toffe week en we willen zeker nog terug komen. De kindvriendelijkheid van waardeerden ze met een 9.
  • De familie Pattij: zij kwam tot een eindoordeel van een 9. Dit zeiden ze: Heerlijk verblijf gehad met twee jonge kinderen (8 en 4 jaar), die het ook uitstekend naar hun zin gehad hebben. Ligging is prachtig met fantastisch uitzicht. Wij komen zeker terug. De kindvriendelijkheid van gaven ze een 9.
  • De familie Wijnen: zij gaf een eindcijfer van een 9. Dit hebben ze erover gezegd: We hebben het heel goed naar ons zin gehad in Magoster. Het huis was weer prima in orde. De wandeling over het romeinse pad was erg mooi, dank voor de beschrijving. Vaak een ree voorbij zien springen. Erg mooi! Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 9.
  • De familie Tange: zij gaf een eindcijfer van een 9. Hun opmerking luidde: We hebben het weekend geweldig gevonden. De ligging was altijd al geweldig, het tweepersoons bed sliep heerlijk en de keuken was ook erg praktisch.
  • De familie Merk: hun eindoordeel was een 8. Dit hebben deze huurders erover gezegd: Huurder week jaarwisseling '14/'15. Heeft alleen een cijferbeoordeling verstrekt.
  • De familie Pattyn: eindcijfer een 9. Dit hebben deze huurders erover gezegd: Ik zal iets op de site zetten, voor ons was alles weer naar wens. Tot de volgende keer. En nogmaals bedankt om jullie chalet te mogen gebruiken.
Alle hier geplaatste beoordelingen vindt u hier.