Nieuwsbrief Magoster.nl

  • Nieuwsbrief 3 - Herfst 2020
  • Publicatiedatum: 12 september 2020


In de Herfstuitgave van deze nieuwsbrief:
  1. Coronacrisis en de Ardennen
  2. Komende schoolvakanties: naar de Ardennen?
  3. Annulering vanwege overheidsmaatregelen COVID-19, en dan?
  4. Beschikbaarheid in schoolvakanties NL en Be
  5. Ideeën voor een gezinsvakantie

Coronacrisis en de Ardennen
Helaas heeft COVID-19 de Ardennen niet ongemoeid gelaten. Zo was daar tot 15 juni het verbod om in een vakantiehuis te verblijven. Maar gelukkig waren de Ardennen daarna weer toegankelijk en was ons huis al snel vrijwel continu bezet. De besmettingscijfers in de Ardennen gaven - en geven nog steeds - dan ook niet direct aanleiding tot bezorgdheid. Integendeel, veel gemeenten zouden er 'blij' mee zijn. Rendeux en omliggende gemeenten als Hotton en La Roche-en-Ardenne tellen er 0; Durbuy slechts 1.

Over toekomstige aantallen valt natuurlijk niets te zeggen maar de verwachting lijkt gerechtvaardigd dat ook deze laag zullen blijven. De Ardennen zijn nu eenmaal minder dichtbevolkt. Wel zullen daar vooral landelijke maatregelen nog van kracht kunnen zijn.

Ter informatie nog:

 

Komende schoolvakanties: naar de Ardennen?
Tja, doen of niet? Voor die vraag kunnen velen zich nu zien gesteld. Wij begrijpen de terughoudendheid bij het boeken in de komende maanden. Maar zoals hierboven is betoogd, het is er in de streek rondom ons vakantiehuis veiliger dan in menig andere gemeente, in Nederland zowel als in België. Voorts blijven wij voorzien in extra ontsmettingsschoonmaak en is ontsmettende zeep aanwezig.
In een schoolvakantie of juist daarbuiten, u bent in ieder geval van harte welkom. Voor geïnteresseerden staat wat verder een opsomming van beschikbaarheid per nog komende schoolvakantieweek in 2020.
 

Annulering vanwege overheidsmaatregelen COVID-19, en dan?
Inderdaad, wat als de Belgische Overheid (van landelijk tot gemeente) onverhoopt later maatregelen neemt en de gehuurde periode wordt geraakt door een verblijfsverbod? Of men bij terugkomst uit de provicie Luxembourg verplicht in quarantaine zou moeten gaan? Wel, dan geven wij gegarandeerd alle betaalde bedragen volledig terug!

De volledige COVID-19 annuleringsvoorwaarden vindt u hier.
 

Beschikbaarheid in schoolvakanties 2020 NL en Be

 
Herfstvakantie NL Noord
 
Ook in oktober kan het vaak nog: lekker veel buiten zitten. Deze periode is nog beschikbaar.
 
 

 
Herfstvakantie NL Midden/Zuid
 
Grasland wordt weiland en komen de koeien weer terug. Maar helaas, deze periode is niet meer beschikbaar.
 
WijdWeg 6 personen
 

 
Herfstvakantie Vlaanderen
 
Wat later in het jaar en (dus) met kans op mooie herfstwandelingen. Deze periode is nog beschikbaar.
 
WijdWeg 6 personen
 

 
Week met Kerstdagen
 
Gezellig de Kerstdagen doorbrengen met familie of vrienden. Deze periode is nog beschikbaar.
Vertrek bij voorkeur op zondag of maandag.
 
WijdWeg 6 personen
 

 
Week Jaarwisseling / Silverster
 
Wie(ns huisdier) rust wil tijdens de jaarwisseling: vuurwerk is er vooral in de verte. Ook deze periode is nog beschikbaar.
Aankomst bij voorkeur vanaf maandag.
 
WijdWeg 6 personen
 


Omdat wij huurders uit zowel België als Nederland hebben hanteren wij voor de herfstvakantie laagseizoentarieven. Natuurlijk is er buiten de reguliere schoolvakanties nog meer beschikbaarheid. Wij verwijzen daarvoor graag naar onze site. Ook hebben we - zoals steeds - de nodige aanbiedingen. De site wordt vrijwel dagelijks geactualiseerd.

 
Ideeën voor een gezinsvakantie
Hebben de kinderen het naar hun zin dan hebben Papa en Mama pas óók echt vakantie. Daarom nog wat tips voor de komende maanden:

 
Tot slot
Heeft u een vraag over ons huis, een aanbieding of over een evenement in de omgeving van ons huis, laat het ons weten. Waar mogelijk helpen wij u graag.