Nieuwsbrief Magoster.nl

  • Nieuwsbrief 2017 - 1
  • Publicatiedatum: 15-1-2017


De mooiste Ardennen last minutes
Misschien is de winter wel de mooiste tijd in de omgeving van ons Ardennen-huis. Als het sprookjesachtig stil is in de bossen en op de heuvels rond La Roche. Kom langs met familie of vrienden, trek een dikke jas aan en verken de omgeving. Warm daarna op in het restaurant met een kop hete chocolade, dat is pas 'ouderwets gezellig'!
Boek daarom nu uw winter last minute. Op weekend en midweken met aankomst binnen 3 weken ontvangt u steeds 20% korting op de huurprijs.XalgeboektX

Meer zin in een week voorjaarsvakantie?
De reden om deze week vrij te nemen is behalve een onderbreking van de sombere wintermaanden, de wens van veel mensen om dichtbij op wintersport te gaan of om carnaval te vieren. Misschien ook iets voor u? Wij hebben de Voorjaarsvakantieweek NL Noord (18 to 25 februari) nog beschikbaar en wel tegen een laagseizoentarief. Een andere periode kan natuurlijk ook, veelal met kortingen. De huidige aanbiedingen vindt u hier.

Skiën of liever langlaufen?
Baraque de Fraiture is met zijn 652 meter hoogte het hoogst gelegen skigebied van België en tegelijkertijd ook een van de weinige. De drie afdalingen kennen in totaal een lengte van twee kilometer. De langste is 900 meter. Aan beide kanten van de (goed verlichte) piste bevinden zich sleepliften. Voor geoefende skiërs is Baraque een mooie gelegenheid om te oefenen ter voorbereiding op het echte werk. De omringende bossen en weiden zijn verder een ideaal langlaufgebied door de vele gespoorde loipes, maar ook wandelaars komen hier aan hun trekken met speciaal geprepareerde wandelpaden. Bezoek deze site met sneeuwhoogten om te zien of de piste en loipes van Baraque geopend zijn. Baraque ligt op circa 12 km rijden van ons huis.

Het is er nu écht mooi
Diverse sites in Wallonie verwennen ons met de mooiste sneeuwfoto's. Regelmatig delen wij die dan ook op onze Facebook-pagina. Bekijk ze gerust maar pas op, u zou dat alles zo maar ook met eigen ogen willen gaan zien. ;-)

Tot slot
Heeft u een vraag over ons huis, een aanbieding of over een evenement in de omgeving van ons huis, laat het ons weten. Waar mogelijk helpen wij u graag.