Beoordelingen

Recensies: de meest recente beoordelingen van ons chalet

Huurders ontvangen na thuiskomst een bericht met de vraag of alles naar de zin en in orde is geweest. Velen nemen de moeite en sturen een antwoord. Onze vakantiewoning krijgt het eindoordeel goed tot zeer goed. Maar leest u vooral zelf. Hieronder volgen de laatste 15 ontvangen reacties:

Familie
Datum
Netheid
Comf.
Facil.
Privcy
Overall
Opmerking
De Bruijn
01-05-17
10
10
10
10
10
Wij hebben genoten in jullie huis, ook de kleinkinderen hebben het erg leuk gehad. We willen zeker nog een keer terugkomen en genieten van de rust.
Van der Wissel
23-12-16
8
8
9
10
9
Altijd fijn om een week te genieten in het chalet met het magnifieke uitzicht, de fijne houtkachel en omringd door prachtige natuur en de mooiste heuvels en bossen om in te wandelen. Een heerlijk chalet voor rustzoekers.
Maes
11-11-16
10
10
10
10
10
In 1 woord omschreven: TOP.
Bastiaanse
22-10-16
8
8
8
10
9
Het is een geweldig mooi ingericht huis vonden wij; geen standaard meubels, gezellig en stijlvol ingericht, een heerlijk "familiehuis" met een boel spelletjes, goede boeken etc. etc .
Wijnen
15-10-16
7
8
8
9
8
Voor de 3e keer in het chalet. Het blijft een mooie plek, geweldig uitzicht en heerlijk huis. Ideale plek om even tot rust te komen en centraal gelegen voor leuke uitstapjes. We komen graag weer terug
Van der Spek
20-08-16
8
9
8
9
9
Alles mooi aangepast aan de moderne tijd maar het huis heeft zijn eigen stijl behouden. Wij lazen recensies van mensen met commentaar van "ouderwetsheid" maar wij vonden het juist gezellig. En dan dat uitzicht, waanzinnig gewoon!!
Kloots
02-07-16
9
9
8
9
9
Tevreden maar een WIFI-aansluiting zou een verbetering zijn.
Bastiaanse
18-06-16
8
9
9
10
9
De recente veranderingen zijn ons zeker bevallen. Het bredere bed is heel fijn. De TV is plezierig, mn. nu met de EK. Jullie locatie is echt de mooiste van de huizen die we gehuurd hebben.
Blomme
28-03-16
9
9
9
10
9
Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf in uw chalet. Zowel kinderen als ouders hebben intens genoten. Er is goed als aan alles gedacht; we kwamen absoluut niks tekort. En een zalige omgeving, net wat we nodig hadden!.
De Ruyter
05-07-15
8
8
9
9
8
In de kamer met twee aparte bedden een lampje tussen de twee bedden? Dat is een tip en doet geen afbraak aan uw mooie chalet. Verre van maar omdat u vroeg om onze mening te geven. In ieder geval was het een hele toffe week en we willen zeker nog terug komen.
Pattij
22-05-15
8
8
8
9
9
Heerlijk verblijf gehad met twee jonge kinderen (8 en 4 jaar), die het ook uitstekend naar hun zin gehad hebben. Ligging is prachtig met fantastisch uitzicht. Wij komen zeker terug.
Wijnen
14-05-15
9
9
9
10
9
We hebben het heel goed naar ons zin gehad in Magoster. Het huis was weer prima in orde. De wandeling over het romeinse pad was erg mooi, dank voor de beschrijving. Vaak een ree voorbij zien springen. Erg mooi!
Tange
06-03-15
8
8
9
10
9
We hebben het weekend geweldig gevonden. De ligging was altijd al geweldig, het tweepersoons bed sliep heerlijk en de keuken was ook erg praktisch.
Merk
27-12-14
7
8
8
9
8
Huurder week jaarwisseling '14/'15. Heeft alleen een cijferbeoordeling verstrekt.
Pattyn
07-11-14
9
8
8
9
9
Ik zal iets op de site zetten, voor ons was alles weer naar wens. Tot de volgende keer. En nogmaals bedankt om jullie chalet te mogen gebruiken.



c 17:05