Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


CORONACRISIS NR 5 - 23 MAART 2020

Ook gezien de nieuwe maatregelen in Nederland bieden wij een extra mogelijkheid van omboeken. Namelijk wie daarbij nog geen nieuwe periode kan bepalen kan zonder geldverlies toch annuleren. Er volgt weliswaar geen terugbetaling van eerder gedane betalingen maar deze blijven dan gereserveerd voor een later uit te voeren boeking. U ontvangt a.h.w. een tegoedbon.

#wijdweg
... See MoreSee Less

View on Facebook

CORONACRISIS NR 4 - 23 MAART 2020

"Toeristen, automobilisten die komen om goedkoper te tanken en eigenaren van een vakantiehuis op Belgisch grondgebied worden weggestuurd."

Helemaal terecht!

www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5065906/belgische-grens-grensarbeider-vignet-coronacris...

#WijdWeg
... See MoreSee Less

View on Facebook

CORONACRISIS NR 3 - 22 MAART 2020

Er is op dit moment geen voorspelling te maken van de situatie na 6 april, zowel wat betreft de regelgeving in Nederland als die in België. Aan eenieder daarvan een eigen inschatting te maken. Is die om welke reden ook negatief dan raden wij aan tijdig om omboeking te verzoeken naar een andere periode.

#wijdweg
... See MoreSee Less

View on Facebook