Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


Dit bedrijf in Hampteau staat op enkele kilometers afstand van ons chalet #wijdweg in Magoster langs de weg van #rendeux naar #Hotton. Wij huren er regelmatig MTB's, ze hebben een paar mooie routes, van licht tot zwaar.

Maar ze bieden meer. Een idee wanneer we als toeristen (BE én NL) eindelijk weer naar de #ardennen mogen gaan?🌲HOOGTEPARCOURS🌲

Adrenaline kick op hoogte. Kom ons uitdagende hoogteparcours bedwingen tussen de bomen. Je komt onderweg verschillende hindernissen tegen ingericht voor jong en oud! De tokkelbaan van 150 meter maakt het avontuur compleet. Wij werken met het ‘’veiligste’ veiligheidssysteem waarbij deelnemers continu gezekerd zijn.

Graag vooraf reserveren via + 31 6 4008 9360

*let op: voor deelnemers vanaf 135 cm en een maximaal gewicht van 110 kilo
... See MoreSee Less

View on Facebook

CORONACRISIS NR 14 - 1 JUNI 2020

Wanneer mag de Nederlander de grens naar België weer over, wanneer is het huren van een vakantiehuis in de Ardennen weer toegestaan? Tja, het antwoord ligt in handen van de Belgische Overheid, maar die hult zich vooralsnog in stilzwijgen.
Wel zijn er verwachtingen, namelijk 8 juni of anders de 15e. Maar een verwachting is voor rekening van wie hem koestert dus feitelijk rest ons niets anders dan geduld en nog eens geduld.

#wijdweg #COVID19
... See MoreSee Less

View on Facebook