Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


1 week ago

Wijd Weg Magoster

Dit betreft een werkelijk fantastische wandeling. Niet heel lang want de hele wandeling om beide Ourthe-armen en stuwmeer is circa 13 kilometer. Veelal beschaduwd en met héél veel klimmen. Wie op 19 augustus niet kan hoeft maar te onthouden dat de auto bij de stuwdam nabij #Nisramont kan worden geparkeerd. Daar begint en eindigt een rondwandeling. Stevige bergschoenen zijn aanbevolen, voor kleine kinderen is de hele wandeling te zwaar, met een kinderwagen is het zelfs onmogelijk.
Bij de stuwdam is ook een restaurant, helaas wij troffen het meestal gesloten dus neem zekerheidshalve zelf iets mee.

De stuwdam ligt op een kilometer of 15 denk ik van ons #vakantiehuis op www.magoster.nl.

#WijdWegLe 19 août à Nadrin (Houffalize):
Promenade guidée vers le Hérou
Begeleide wandeling naar de Hérou
Promenade difficile à la découverte du panorama exceptionnel du site du Hérou de +/- 5km, départ 9h au Syndicat d'Initiative de Nadrin. Gratuit
Moeilijke wandeling om het uitzonderlijke panorama van de site van Hérou van +/- 5 km te ontdekken, vertrek om 9 uur bij het toeristenbureau van Nadrin. Gratis – Franstalig.
Infos et réservations/reserveren : T : 084/44.43.14
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Wijd Weg Magoster

"Goede wijn behoeft geen krans" zegt een spreekwoord. Zonde eigenlijk want zo blijft die voor velen toch verborgen. De schoonheid van de Ardennen is wat mij betreft net zo spreekwoordelijk maar die op zijn tijd toch eens etaleren kan al helemaal geen kwaad. Daarom deze site vandaag maar weer gedeeld. Mooie plaatjes maar soortgelijke situaties zijn óók aan te treffen in de omgeving van La Roche en Durbuy, ofwel de omgeving van ons #vakantiehuis op www.magoster.nl.

#Wijdweg
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Wijd Weg Magoster

Hoe graag? Nou, heel erg graag! Maar wij reserveren ons #vakantiehuis voor huurders van www.magoster.nl. En de rivier om van te genieten is bij ons vooral de #Ourthe. Pootje baden, vissen (maar wel met vergunning) of #kajakken, het kan allemaal.

#wijdwegHoe graag zou je aan deze waterkant zitten?
Meer inspiratie op walloniebelgietoerisme.nl/nl-nl/3/regios/de-belgische-ardennen
... See MoreSee Less

View on Facebook