Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


2 months ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Ja, daar is hij weer, een luchtfoto van het doolhof in Barvaux. Papa's en Mama's die persé van hun kinderen willen winnen zetten die even snel op hun mobiele telefoon. Oneerlijk? Ja natuurlijk, maar de bewondering van de kinderen voor hun ouders mag wat kosten. Toch?

De #zomervakantie is weliswaar voorbij maar ook in september is dit een aantrekkelijk dagje uit voor huurders van ons chalet op www.magoster.nl.

#WijdWegVoici la photo aérienne du Labyrinthe 2018 dont le dessin est inspiré d'un motif que l'on retrouve sur les tissus africains; venez vous y perdre ce weekend pour retrouver le petit frère de Tarzan ....
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Voor onze huurders de komende maanden: dit wildpark is best leuk, óók voor kleine kinderen. Niet alleen vanwege de aanwezige dieren maar ook om de eenvoudige maar leuke speeltuin die er bij hoort. Parkeren is geen probleem. Dus als onze huurders van www.magoster.nl de komende maanden nog voor een dagdeel leuk vertier zoeken?

WijdWegAoût touche gentiment à sa fin et avec lui, Le Parc à Gibier de La Roche-en-Ardenne adapte ses horaires.
Jusque vendredi 31/08, le parc ouvre ses portes de 10h à 19h ( dernière entrée à 18h)
A partir du 1er septembre et jusqu'à la fin des congés de novembre, le parc ouvre en semaine de 11h à 17h, les weekends et congés scolaires de 10h à 18h.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Dit betreft een werkelijk fantastische wandeling. Niet heel lang want de hele wandeling om beide Ourthe-armen en stuwmeer is circa 13 kilometer. Veelal beschaduwd en met héél veel klimmen. Wie op 19 augustus niet kan hoeft maar te onthouden dat de auto bij de stuwdam nabij #Nisramont kan worden geparkeerd. Daar begint en eindigt een rondwandeling. Stevige bergschoenen zijn aanbevolen, voor kleine kinderen is de hele wandeling te zwaar, met een kinderwagen is het zelfs onmogelijk.
Bij de stuwdam is ook een restaurant, helaas wij troffen het meestal gesloten dus neem zekerheidshalve zelf iets mee.

De stuwdam ligt op een kilometer of 15 denk ik van ons #vakantiehuis op www.magoster.nl.

#WijdWegLe 19 août à Nadrin (Houffalize):
Promenade guidée vers le Hérou
Begeleide wandeling naar de Hérou
Promenade difficile à la découverte du panorama exceptionnel du site du Hérou de +/- 5km, départ 9h au Syndicat d'Initiative de Nadrin. Gratuit
Moeilijke wandeling om het uitzonderlijke panorama van de site van Hérou van +/- 5 km te ontdekken, vertrek om 9 uur bij het toeristenbureau van Nadrin. Gratis – Franstalig.
Infos et réservations/reserveren : T : 084/44.43.14
... See MoreSee Less

View on Facebook