Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


3 hours ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Wij zijn hier onlangs weer geweest met kleinkinderen van 3 en 5. Dit educatieve park is zelfs voor de kleinste de moeite waard hoewel de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat vooral die fantastische speeltuin haar heeft bekoord.
Het park Chlorophylle ligt op slechts enkele kilometers van ons #chalet in #Magoster.

#WijdWegNouvelle attraction 2019 : parcours dans la cime des arbres avec 3 cabanes thématisées et zone Natura 2000.
Bienvenue à toutes et tous!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Saint Thibaut, wij hebben daar vaker over bericht. Ooit een kluizenaarswoning, nu ingericht als kapelletje. Het wordt bereikt na een mooie - klimmende - wandeling vanuit Marcourt. Binnen heerst een bijna serene rust en zou je jaloers kunnen worden op de kluizenaar die daar ooit woonde. Het is overdag vrij toegankelijk en als wandelingsdoel aanbevelingswaardig. Boven krijgt de wandelaar als bonus een prachtig uitzicht over het Ourthedal. Kleine waarschuwing, de klim is vrijwel niet te doen met buggy of wandelwagen.

#WijdWegLe 04 mai à Marcourt (Rendeux): Pélerinage à Saint-Thibaut / Bedevaart naar Sint Thibaut
Contact : Les Amis de Saint Thibaut – T : 084/47.77.91
... See MoreSee Less

View on Facebook

Wat eerder berichtte ik over wandelingen vanuit Nadrin. Wel, wij zijn er intussen zelf geweest en de realiteit is zo mogelijk nog mooier dan toch al verwacht. Start in het centrum van #Nadrin nabij de VVV met goed aangegeven routes. Verschillen zijn er in lengte en moeilijkheidsgraad. Wij namen wandeling nr 6 (moeilijk, 1.40u) die je naar en langs de Ourthe brengt via een leuk klautertraject. Voor heel kleine kinderen is die route echter ongeschikt.

De plaatselijke restaurants gaan pas rond het middaguur open, dus in de ochtend eerst even een kopje koffie drinken zat er niet in. Hoewel, restaurant Le Lac de Belle Meuse gebeld en ja hoor, wij waren welkom. Wie dat ook wil kan even bellen: +32-496-648592, wel alleen frans gesproken. Er is altijd kans dat ze er vanaf 11:00 uur al zijn. Dit restaurant ligt circa 500 mtr oostelijk van centrum Nadrin.

Zoals al eerder gezegd, absoluut een aanrader voor de huurders van www.magoster.nl.

#WijdWeg
... See MoreSee Less

View on Facebook