Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


2 weeks ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Het Kasteel van La Roche in de winter? Blijft mooi alhoewel het bij warmer weer mij leuker lijkt. Aan de andere kant, het kleine stadje is nu volop in kerststemming en een bezoek alleszins de moeite waard. En dan is die oplopende entree naar het kasteel wel zeer uitnodigend.

Voor wie dat zelf wil meemaken, ons #vakantiehuis WijdWeg (max. 6 personen) is met de kerstweek nog beschikbaar, nu met korting zelfs. Een grote mand met brandhout staat klaar, gratis. Interesse? Kijk dan op www.magoster.nl.

#WijdWegInfos importantes !
Le château est ouvert tous les jours :
En semaine, de 13h à 16h
Durant les week-end et congés scolaires, de 11h à 16h30.
Il reste fermé en cas de neige et/ou de verglas, les 25/12, 01/01 et les 30-31/03 (carnaval de La Roche).
Bienvenue à tous 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Dit is niet aan de voorkant van ons #vakantiehuis nabij Erezée maar toch, soortgelijk uitzicht is bij ons vanuit het chalet vaak ook te bewonderen. Mist langzaam optrekkend uit de dalen, een magnifiek gezicht. Ook daarvan genieten? Boek dan een herfst- of winterperiode op www.magoster.nl!

#WijdWegC’est l‘heure exquise et matinale à travers la brume automnale sur le hameau de Laforge-Erezée...

Tous droits réservés - Joëlle Henry
... See MoreSee Less

View on Facebook