Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


2 days ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Kijk, Durbuy-by-night. Moeilijk om je te oriënteren? Wel, het stadje ligt rechts op de foto. Naar links gaat het onder meer naar die buxustuin waar met struiken allerlei figuren zijn gemaakt.

#wijdwegDurbuy, une nuit d’automne...

Tous droits réservés - Arnaud Sauvage
Arn. Sauvage photography
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Durbuy, altijd al maar in de decembermaand zo mogelijk een éxtra gezellig stadje. Een Kerstmarkt en gezellige verlichting, echt een aanrader!
De kerstvakantie is al verhuurd maar in de eerste helft van december is het er óók leuk...

#wijdweg
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Het restaurant Le Quartier Latin in Marche, menigeen die het kent en ook bezocht. Het is gevestigd in een oud Jezuïetenklooster maar dat is uitsluitend nog aan de zijgevel te zien. Binnen is het geheel gerestaureerd.
Het is gevestigd aan de Rue des Brasseurs en al was het maar voor een kop (prima) koffie, het is de moeite waard er eens heen te gaan!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Voor wie het komend weekend in het #vakantiehuis van www.magoster.nl in de #ardennen is. Aanrijden zou kunnen binnendoor via Cielle. Maar dat doen er vast meer. Anders is ook aanrijden via Dochamps mogelijk.

Overigens, volgend jaar vast wéér. Nu al reserveren?

#wijdwegCe dimanche 22 septembre se déroulera la course de côte de La Roche-en-Ardenne.

Plusieurs dispositions de circulation sont prises dans ce cadre, notamment Pont du Gravier (réduit à une bande de circulation permettant aux véhicules de rejoindre le quai de l’Ourthe via le Hadja), le quartier des Evêts, la rue de la Gare, …Une signalisation ad hoc sera placée.

La RN 89, de La Roche-en-Ardenne à Samrée, dans les deux sens, sera interdite à la circulation entre 8 et 21 heures. Des déviations seront mises en place.

Dans un autre domaine, par arrêté, « il est interdit au public de transporter en vue de leur consommation personnelle, des boissons alcoolisées (alcool et bière) sur le parcours et abords du tracé du circuit. »
... See MoreSee Less

View on Facebook