Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


4 weeks ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Het Quartier Latin in Marche is ook een hotel dus dat gaan we hier niet promoten. Maar het restaurant, dat is andere koek. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het gebodene maar vooral ook door de sfeer van het gebouw (voormalig Karmelietenklooster) en wijze waarop "oud" bewaard is gebleven. Binnen en buiten, wij raden het restaurant graag aan aan onze huurders van www.magoster.nl.

#WijdWegLaissez-vous tenter par un lunch en terrasse ce midi ! ☀️
Réservations au 084/321713.
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Vakantiehuis Wijd Weg Magoster

Oók een aanrader: Parc Chlorophylle op de weg van Devantave naar Dochamps. Leermomenten voor kinderen op een leuke manier gebracht, speelse uitdagingen en natuurlijk ook nog een leuke speeltuin. Een onvergetelijke dag voor kinderen van huurders van ons chalet (afstand ca 3 km) op www.magoster.nl.

#WijdWegUn nouveau parcours dans la cime des arbres vient d'être inauguré :-) ! Une attraction qui va ravir petits et grands !
... See MoreSee Less

View on Facebook