Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


Promotie voor een promotiefilmpje, kan dat wel? Tja...

Nou in dit geval doen we het voor hen die al geweest zijn en de brasserie van Jacquemart al kennen, al was het toen om koffie te drinken met gratis wifi (dat was tot 15 juni best een geldig excuus). Wellicht roept het mooie vakantieherinneringen op, dus gewoon even kijken!

Huurders van ons #chalet op www.magoster.nl.

#WijdWeg #hotton #jacquemart
...

Vidéo de présentation de votre brasserie.

View on Facebook

Komend weekend (14-16 juli) is in Houffalize een verzameling van voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog te zien. De omgeving van ons #chalet op www.magoster.nl is tijdens het #ArdennenOffensief het toneel geweest van veel strijd hetgeen heden ten dage nog te zien is aan de vele monumenten in de omgeving. Wij hebben daar op de site zelfs een hele pagina aan gewijd.

De autotocht naar Houffalize vanuit La Roche gaat over een mooie route. Wellicht leuk om beide eens te combineren?

#WijdWeg #Houffalize
...

Les 14, 15 & 16 juillet à Vellereux (Houffalize): Camp Toccoa Rassemblement de véhicules militaires alliés de la seconde guerre mondiale. Reconstitution d'un camps US, promenades dans nos belles Ardennes. Infos : T : 0498/24.80.19 - 0 495/32.05.79 - www.indianhead.be

View on Facebook