Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


De Kerstvakantie nadert...

Dat is de enige zekerheid die we hebben. Of we mogen reizen, een café of restaurant bezoeken, het is alleszins onzeker. Zeker voor Nederlanders die zich geconfronteerd zien met een negatief buitenlands reisadvies uit Den Haag en wonen in een door Brussel tot code rood verklaarde provincie.
Voor de Belgen zijn er momenteel minder beperkingen. Vooral dan voor hen de boodschap dat er in de Kerstvakantie nog perioden beschikbaar zijn. Ruimte voor quality time met de kinderen na een zware coronatijd. Beschikbaar zijn:

- de week met Kerstmis (wisseldag bij voorkeur zondag 27 dec.)
- de week met Jaarwisseling/Sylvester.

Kijk op www.magoster.nl voor verdere details.
Laatste update: zaterdag 7 november.

#wijdweg #Kerstvakantie
... See MoreSee Less

View on Facebook

Een bekende rotspartij. Voor velen een leuke aanleiding om de kinderen iets over de ontstaansgeschiedenis van de Ardennen te vertellen. En dan thuis stiekem even googelen om te zien of het allemaal wel naar juistheid is verteld?

#wijdweg
... See MoreSee Less

View on Facebook