Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


Nederlanders zijn niet zo van de bedevaarten denk ik. Toch heb ik dit plaatje gedeeld want het is vast voor velen een bekende. Je moet wel weten waar je moet zijn maar met een bij de VVV verkregen wandelkaart vind je gemakkelijk een startplaats voor - ook nog eens - een hele mooie wandeling.
Deze hooggelegen ooit kluizenaarswoning ligt niet ver van Marcourt en op korte afstand van ons #chalet op www.magoster.nl.

#WijdWeg
...

Le 06 mai à Marcourt (Rendeuxc): Pèlerinage à Saint-Thibaut/ Bedevaart naar de kapel van Saint Thibaut A/om 11h - autre date/volgende datem : le 02/07 Infos: Les Amis de Saint-Thibaut - T: 084/47.73.45 - saintthibaut@skynet.be - www.saintthibaut.be

View on Facebook

Wie maakt beter reklame voor Durbuy dan #Durbuy zelf? Wie van ons een huis heeft gehuurd is daar geweest. Wie daar niet is geweest wil bij ons een #vakantiehuis huren. Tenminste, als je dit ziet toch?
Durbuy noemt zich het kleinste stadje ter wereld en als je daar rond wandelt ben je geneigd dat meteen te geloven. Wel heel erg leuk!

Durbuy ligt op circa 15km afstand van ons #vakantiehuis op www.magoster.nl.

#WijdWeg
...

View on Facebook

Een mooie foto. In Nederland zou er meteen ook een camera bij geplaatst zijn om te kunnen bekeuren wanneer een overstekende haas of vos geen voorrang wordt verleend.

Dus toch maar liever een huisje in de Ardennen huren op www.magoster.nl?

#WijdWeg
...

Euhm ...

View on Facebook

Even vanuit Marche-en-Famenne de N4 op richting Brussel en deze karting-faciliteit ligt na enkele kilometers rechts. Leuk om te doen (ook) met wat oudere kinderen. In het filmpje zie je af en toe de tientallen meters hoge toren Tour de la Famenne waar weer een restaurant gevestigd gaat worden. Voor zover ik weet echter nog niet open.

Marche ligt op circa 15 kilometer van ons #vakantiehuis op www.magoster.nl.

#ardennen #WijdWeg
...

View on Facebook

La Roche-en-Ardenne, wie kent het niet? Althans onder de huurders van ons chalet op www.magoster.nl.

Best een leuk stadje gelegen in een samenvoeging van maar liefst 7 valeien. En aan de Ourthe niet te vergeten. Een aardig promotiefilmpje voor wie er geweest is of anders een stimulans voor wie nog komen wil?

#wijdweg #chalet
...

Ce sont les vacances de Pâques ! Découvrez en famille le patrimoine de La Roche-en-Ardenne et sa région.

View on Facebook