Facebook

Sinds medio november 2016 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen of toeristische tips op de Facebook-pagina van Wijd Weg. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.


Wijd Weg Magoster updated their cover photo. ...

View on Facebook

Wij wensen al onze relaties gezellige feestdagen en al het goede voor het nieuwe jaar. Ook in 2018 zijn wij jullie weer graag van dienst met ons mooie vakantiehuis in de Belgische Ardennen!

Rudolph & Anja Smits
...

View on Facebook

Decembervakantiegangers, opgelet! Het kán dus gaan sneeuwen, óók al in de maand december. Daarom ondersteun ik de opmerking over #winterbanden die in een Ardennenwinter veelal geen overbodige luxe zijn. Ons chalet #WijdWeg wordt - althans komende via Brussel - benaderd via een heuvel met 16% stijging. Link om daar op zomerbanden op of af te rijden. Dus weest voorbereid!

Maar nu ook weer niet te bang zijn. Kom naar ons #vakantiehuis op www.magoster.nl en geniet onbezorgd van een prachtig winterlandschap.

Nou ja, onbezorgd, mits met winterbanden dan. 😉
...

Magische sneeuwlandschappen on de Ardennen. Wees wel voorzichtig op de weg, goede winterbanden zijn een must !

View on Facebook